UND ve TAYSAD Yönetimi Bir Araya Geldi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /UND'DEN HABERLER
  • /UND VE TAYSAD YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ
UND VE TAYSAD YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ
A+A-
TAYSAD daveti kapsamında TAYSAD Yönetim Kurulu toplantısına katılan Derneğimiz Yönetim Kurulu, sektörümüzdeki gelişmeler ve yaşanan sorunlar gündeme getirdi.
 
UND olarak, otomotiv yan sanayinin uluslararası sahadaki lojistik sorunlarının ve uluslararası taşımaların lojistik sorunlarının aynı olduğu, gümrük kapılarından geçişte yaşanan sıkıntıların ve beklemelerin çözümü için TAYSAD ve UND’nin ortak hareket etmesi gerektiği toplantıda görüşülen ana konular oldu.



Özellikle gümrüklerdeki gecikmelere bağlı olarak otomotiv yan sanayinin Balkanlara doğru taşınmaya başladığı, bu sürecin özellikle büyük Avrupa otomotiv firmaları tarafından telkin edildiği, diğer faktörlerin de bu süreçte rol oynamasına karşın beklemelerin önemli bir etken olduğu değerlendirmelerinde bulunulduğu toplantıda, sorunların aşılması, gümrüklerdeki beklemelerin önüne geçilmesi konularında birlikte hareket edilmesi kararı alındı. 

Toplantıya UND Yönetim Kurulu Balkanı Çetin Nuhoğlu, UND ikinci Başkanı Şerafettin Aras, Başkan Yardımcısı Murat Baykara, Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Süner, UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, Omsan firmasından Evren Bingöl ,Tarkan Türkel  ve TAYSAD Yönetim Kurulu katıldı.