Mardin Bölge Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /UND'DEN HABERLER
  • /MARDİN BÖLGE ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MARDİN BÖLGE ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
A+A-

Mardin Bölge Çalışma Grubu Toplantısı 3 Mart Cuma sabahı Çalışma Grubu Başkanı Muhsin Kaya'nın ev sahipliğinde Mardin Yenişehir’ de düzenlendi.

Yapılan toplantıda Habur sınır Kapısında X-Ray beklemeleri ve yaşanan gecikmeler, Habur Sınır Kapısı ile Silopi-Cizre arası bozuk olan yolların yaşattığı sıkıntılar Mardin ve Kızıltepe de çevre yollarının tamamlanması gerektiği, lowbed araçlarının otoban yasağı, filolarını yenilemek isteyen ancak bayilerde çok yüksek rakamların olmasından dert yanan üyelerimiz birde bölgede kantar olmaması ve aynı zamanda Kızıltepe’de TÜVTÜRK muayene merkezinin olmamasından dolayı mağduriyetlerini bildiren üyelerin talepleri rapor edildi.

Toplantıya UND Yönetim Kurulu Üyesi M. Tahir Aydoğan, Çalışma Grubu Başkanı Muhsin Kaya, Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı Feyzi BÜYÜK (ÖZBÜYÜK) Çalışma Grubu üyeleri İbrahim BASIÇ (BSÇ), Abdulkadir BAĞIŞ (AKB LOJ.), Hasan KARADENİZ (Karadeniz) , Mehmet Salih KARACA (YENİKARACA), İzzedin KARADENİZ (HAS-KAR) ve UND Habur Temsilcisi Halis Ürük ile UND Şırnak Temsilcisi Hamza Sezgin katılım gösterdi.