Mardin Bölge Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /UND'DEN HABERLER
  • /MARDİN BÖLGE ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MARDİN BÖLGE ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
A+A-
Mardin Bölge Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

Mardin Bölge Çalışma grubu toplantısı 4 kasım Cuma sabahı Çalışma Grubu Başkanı Muhsin Kaya'nın ev sahipliğinde Mardin Yenişehir’ de düzenlendi.

Yapılan toplantıda , Polonya geçiş belgelerinden dolayı yaşanan sorunlar, Schencgen vizeleri, Habur sınır Kapısında X-Ray beklemeleri ve yaşanan gecikmeler, Habur Sınır Kapısı ile Silopi-Cizre arası bozuk olan yolların yaşattığı sıkıntılar Mardin ve Kızıltepe de çevre yollarının tamamlanması gerektiği gibi konular görüşüldü.

Yapılan toplantıda alınan bir diğer ortak karar ise Çalışma Grubu Başkanı olarak Muhsin Kaya devam edecek olup Grup Başkan Yardımcıları olarak Mardin’den Feyzi Büyük, Şırnak’ tan Musa Tayşun grup üyelerimizin ortak kararı ile kararlaştırıldı.

UND bölge Yönetim Kurulu Üyesi M. Tahir Aydoğan toplantıda görüşülen sorun ve talepleri UND Yönetim Kurulu Toplantısında sunacağını aktardı.

Toplantıya UND Yönetim Kurulu Üyesi M. Tahir Aydoğan, ÇGB Muhsin Kaya, Çalışma Grubu üyelerimiz ve Habur Temsilcisi Halis Ürük, Şırnak Bölge Temsilcisi Hamza Sezgin katılım gösterdi.