Gaziantep Bölge Çalışma Grubu AETR Eğitiminde Bir Araya Geldi! - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /UND'DEN HABERLER
  • /GAZİANTEP BÖLGE ÇALIŞMA GRUBU AETR EĞİTİMİNDE BİR ARAYA GELDİ!
GAZİANTEP BÖLGE ÇALIŞMA GRUBU AETR EĞİTİMİNDE BİR ARAYA GELDİ!
A+A-
Ulusal ve uluslararası sürüş kurallarını düzenleyen AETR Konvansiyonu uluslararası taşımacılık sektörü adına büyük öneme sahiptir. Gerek yurtdışında arttan kontroller ve kesilen astronomik cezalar, gerekse de Dijital Takograf kullanma ve verilerin saklama zorunluluğu, bu konunun taşımacılarımızca iyice öğrenilmesi gerekliliğini taşıyor.
 
Bu çerçevede, Güneydoğu bölgesinin ihracat ve taşımacılık merkezi Gaziantep bölgesinde tüm üyelerimizin katılımıyla AETR Konvansiyonu ve sürüş kuralları eğitimi gerçekleştirildi.
 
Eğitimin devamında gerçekleşen Çalışma grubunda ise UBAK Belgeleri ve Macar Geçiş Belgeleri başta olmak üzere bölgesel ve sektörel konular görüşüldü.
 
Çalışma Grubuna; Yönetim Kurulu Üyeleri Memik Hilmi Taner (Şahin) ve Merter Tümer (Göksu) Bölge Üyelerimiz; Yunus Kılıçparar (Bal-Taş), Bektaş Kayhan (Kayhanlar), Mutlu Akyılmaz (Buscan), Mehmet Baştürk (Can), Abdulrahim Ağdemir (Akbey), Metin Yılmaz (Kaan), Adem Kaplan (Aran), Selami Demir (Demirsoy), Merter Tümer (Göksu), Sakıp Savaşçı (Alfa), Zeki Özkan (Elpar), Esat Aba (Aba Trans), Zafer Aydıngüler (Doğu Akdeniz), Mustafa Serin (Gazi-Tur), Mustafa Acar (S.M.A), İcra Kurulu Üyesi Alpdoğan Kahraman ve Uzman Burak Çiga katılım sağlamıştır.