Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Lojistik Konseyi Çalıştayı Gerçekleştirildi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /UND'DEN HABERLER
  • /BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOJİSTİK KONSEYİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOJİSTİK KONSEYİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
A+A-
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Lojistik Konseyi Çalıştayı Gerçekleştirildi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Lojistik Konseyi tarafından 9 Aralık 2023 tarihinde Uludağ’da Lojistik Konseyi Çalıştayı gerçekleştirildi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay Başkanlığında gerçekleştirilen Çalıştayda, Bursa’da lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmaların karşılaştıkları sorunlara çözüm üretmek, iş yapma süreçlerini iyileştirmek ve ülkemiz için örnek teşkil edecek projeler geliştirmek amacıyla kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri, akademisyenleri ve sektör profesyonelleri aynı masa etrafında buluştu.

Yapılan yuvarlak masa toplantılarında lojistik sektörünün önemli konuları gündeme alınırken Türkiye’nin 2023 sonrası Lojistik vizyonu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çalıştaya katılan UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Şener, İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Elif Savrum ve Kadir Çirkin de UND’nin yapmış olduğu çalışmalardan ve sektörün öncelikli hedeflerini gündeme getirerek önerilerini sundu.

Çalıştayı düzenleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Lojistik Konseyi Başkanı ve UND Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Keleş, tüm çalıştay boyunca oturumlara aktif katılım sağlayarak başta ülkemiz ve Bursa bölgesi olmak üzere lojistik sektörün öncelikli beklentileri ve sorunlarının çözümü amacıyla yapılan çalışmalara katkılarını sundu.