2023 Yılının Son ÜDY-3 Eğitimi Yoğun Katılım İle Başladı - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /EĞİTİM
  • /2023 YILININ SON ÜDY-3 EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE BAŞLADI
2023 YILININ SON ÜDY-3 EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE BAŞLADI
A+A-

3 Aralık 2023 tarihinde biten ÜDY-3 eğitiminin ardından yeni dönem eğitimi aynı gün yoğun katılımla başlatıldı.

UND Akademi eğitimlerine duydukları güven ve gösterdikleri için yeni dönemde eğitim ailemize katılım sağlayan firmalara teşekkürlerimizi sunarız;

KURTCO Nakliyat- Monax Global Lojistik-Point Lojistik- DOR Proje Lojistik-40 Ayak Lojistik- ETA Grup-Transitalya Lojistik-EBM Lojistik-KRE KARE Lojistik-SARP intermodal-Çalışkan Grup- Fevzi Gandur-Partner Lojistik-HM Uluslararası Taşımacılık-Reis Taşımacılık-Baynak Lojistik-KRLOG Lojistik-MTBAL Lojistik-LOYEX Lojistik-Anadolu Deniz İşletmeciliği-Maltepe Üniversitesi-Rapid Uluslararası Taşımacılık-Aktaş Lojistik-Güneş Lojistik-Çare Lojistik

Karayolu Taşıma Kanunu kapsamında Lojistik faaliyet gösterecek C2-L2 ve TİO yetki belgeli kuruluşların ÜDY3 ve ODY3 yetki belgeli yöneticiler ve çalışanlar istihdam etme zorunluluğu bulunmaktadır. UND Akademiye gelen yönetici adayları katılımcılarımız zorunluluğu yerine getirmenin yanısıra, eğitimlerimizden maksimum verimlilik ile faydalanarak mezun olmaktadırlar.

Eğitimlerimizin amacı Lojistik sektörünün gerektirdiği bilgi ve donanımı en yetkin eğitmenler tarafından katılımcılarımıza aktararak, sektörü çağın gerekliliğine uygun seviyelere taşıyarak, uluslararası rekabette sektörümüzü güçlendirmektir.

Adaylarımız program sonunda Bakanlığın ÜDY3 sertifikası için 4 sınav hakkı elde etmektedir. Program sonunda IRU (Uluslararası Taşımacılar Birliği) tarafından da IRU Academy CPC Manager diploması içinde hak kazanan adaylarımıza 75 ülkede geçerliliği olan diplomaları İsviçre merkezli QR kodları ile tanımlanarak gelmektedir. Bu sayede yurtdışında bayii ve temsilcilik açmak isteyen sektör mensupları lojistik firmalarımız, mesleki yeterlilik gerekliliğini de yerine getirmişmiş olmaktadırlar.

Bir sonraki dönem ÜDY-3 eğitimimiz 27 Ocak 2024 tarihinde başlayacaktır.