2.Dönem Lojistik Sektörüne Özel İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı Başlıyor - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /EĞİTİM
  • /2.DÖNEM LOJİSTİK SEKTÖRÜNE ÖZEL İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLIYOR
2.DÖNEM LOJİSTİK SEKTÖRÜNE ÖZEL İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞLIYOR
A+A-

İnsan Kaynakları Mesleki İşbirliği Derneği (İKAMİD) ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile ortaklaşa düzenlenen “Lojistik Sektörüne Özel İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı” nın ilgiyle beklenen 2. Dönemini 27 Şubat 2024 Salı günü Saat: 19:30’da başlayacaktır.

Program, Zoom platformu üzerinden Salı ve Perşembe günleri 19:30-21:30, Pazar günleri de 10:00-14:00 saatleri aralığında gerçekleşecek şekilde planlanmış olup, 5 Mayıs Saat 10:00’da yapılacak sınavla tamamlanacaktır.

Eğitimin Amacı

Katılımcıların;

  • İnsan kaynakları yönetimi fonksiyonlarına ilişkin güncel bilgileri edinmesi,
  • Günümüz dinamikleri ve koşullarında sahip olması gereken yetkinlikleri irdelemesi,
  • Örnek uygulamalar ile kendilerini ve işletmelerindeki insan kaynakları süreçlerini stratejik bir yaklaşımla geliştirmeye yönelik bir deneyim yaşamalarını sağlamaktır.

Katılımcılar bu sayede şirketlerinde insan kaynakları departmanının kurulması, yeniden yapılandırma ve sistem kurma çalışmalarında aktif rol üstlenebilecektir.

Kimler Katılmalı?

İnsan kaynakları alanında kariyer yapma ve uzmanlaşma yolculuğuna çıkmış ya da çıkmak isteyen, bu alanda çalışan ve kendine yatırım yapmayı hedeflemiş kişilerin katılımına açıktır.

Programın içeriği, kaç saat ve sunumu yapacak eğitmen bilgileri aşağıda belirtilmektedir.

Yoğunluklu olarak lojistik ve farklı sektör firmalarının birbirinden değerli insan kaynakları yöneticileri 17 ayrı başlıkta toplam 62 saatlik programda sizlerle çok önemli paylaşımlarda bulunacaklardır.

Sertifika

Programa %80 devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılacak sınavda başarılı olan (100 üzerinden 60) katılımcılar Başarı Sertifikası almaya hak kazanacaktır.

Devam koşulunu sağlayan ancak sınavda geçer puan alamayan katılımcılara ise katılım belgesi verilecektir.

Katılım ve Kayıt

Katılımcı sayısı kontenjanla sınırlı olup, kayıt için program yöneticisi seda.gultekin@und.org.tr adresine mail iletebilirsiniz.

Katılım Bedeli : UND ve İKAMİD Üyelerine 6.500 TL + KDV

Üye Dışı Kayıtlar : 7.500 + KDV