UND Çalışma Grupları Yeniden Yapılanıyor! - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /UND ÇALIŞMA GRUPLARI YENİDEN YAPILANIYOR!
UND ÇALIŞMA GRUPLARI YENİDEN YAPILANIYOR!
A+A-
UND Çalışma Grupları Yeniden Yapılanıyor!

Değerli Üyelerimiz,

UND’ yi diğer dernekler arasında örnek alınacak konuma getiren en önemli gücü “katılımcı ve şeffaf yönetim” niteliğine sahip olmasıdır. UND üyelerinin doğrudan yönetime katılması için en etkin araçlardan olan ÇALIŞMA GRUPLARI bu gücü oluşturan en önemli faktördür. Farklı üye firmalardan gönüllü profesyonellerin hem kendileri, hem de sektörün geneli yararına çözüm ürettiği bu gruplar UND yönetiminin önemli bir parçasını oluşturmaktadır.

Ocak 2021 – Mart 2024 Döneminde Derneğimizin Gönüllü Çalışanları olarak faaliyet gösteren 28 Çalışma Grubumuz, 210 toplantı gerçekleştirmiş, toplantılarda sektörümüzün en çok dile getirdiği 182 konu başlığı ele alınmıştır.

Uluslararası Karayolu Eşya Taşımacılığının bugünü ve geleceği için yapılan çalışmaların etkinliğinin, sektörün menfaatine olacak şekilde arttırılması amacıyla söz konusu Çalışma Gruplarına üyelerimizin katılımlarını bekliyoruz.



Bu çerçevede https://form.jotform.com/230252680177959 bağlantısı üzerinden Konu, Güzergah ve Bölge Çalışma Gruplarından yer almak istediğiniz Çalışma Gruplarının, en geç 22 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar iletilmesini rica ederiz.

NOT: Mükererlik olmaması adına önceden doldurduysanız yeniden form doldurmamanızı rica ederiz. ( Farklı bir grup için doldurabilirsiniz)
NOT: Mevcut Çalışma Grubu Üyelerimizin de halihazırda üyesi bulundukları Çalışma Grubunu işaretlemeleri rica olunur.