

DEİK’ten iletilen bilgilendirmede, DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi tarafından 26-30 Ekim 2026 tarihlerinde Erbil, Musul, Kerkük ve Bağdat’a yönelik iş heyeti ziyareti gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Program kapsamında Irak’taki bakanlıklar, kamu kurumları ve iş dünyası temsilcileriyle temasların yanı sıra Türk ve Iraklı firmalar arasında B2B görüşmeler ve networking toplantıları düzenlenecek. Ziyarette özellikle ulaştırma, petrol, lojistik, müteahhitlik, üretim, tarım ve gıda sektörlerine yönelik iş birliği fırsatlarının ele alınması planlanmaktadır.
Irak vizesini yeni alarak ilk girişini gerçekleştirecek üyelerin, Erbil ve Musul programlarında herhangi bir aksaklık yaşamamaları adına Irak’a Bağdat veya Kerkük Havalimanı üzerinden giriş yapmaları ve “sticker” işlemini bu havalimanlarında gerçekleştirmeleri önem taşıyor.
Heyet katılım ücreti 750 USD olup, başvuru ve katılım koşulları aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır. Ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin, en geç 16 Ekim Cuma saat 15.00’e kadar bağlantıda yer alan kayıt formu üzerinden kayıt ve ödeme yapmaları gerekmektedir.
Başvuru ve Katılım Koşulları:
Gidiş : THY, 26 Ekim 2026, İstanbul Havalimanı (IST)-Erbil (EBL) Uçuşu, 22.15-00.50, TK316
Dönüş : THY, 30 Ekim 2026, Bağdat (BGW)-İstanbul Havalimanı (IST) Uçuşu, 11.25-14.35, TK843
| Hesap Adı | DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU |
| Banka Adı | TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. |
| Şube Adı | AYAZAĞA ŞUBESİ |
| Şube Kodu | 1399 |
| Para Birimi | USD |
| Hesap No | 58100433 |
| IBAN / TR02 | 0001 2001 3990 0058 1004 33 |
| Swift Code | TRHBTR2A |
| Açıklama | Irak Heyet Ziyareti |
Üyelerimize duyurulur.
EK 1 - Heyet Ziyareti Taslak Program