Türkiye–Endonezya İş ve Yatırım Yuvarlak Masa Toplantısı, 3 Kasım 2026 - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /TÜRKİYE–ENDONEZYA İŞ VE YATIRIM YUVARLAK MASA TOPLANTISI, 3 KASIM 2026
TÜRKİYE–ENDONEZYA İŞ VE YATIRIM YUVARLAK MASA TOPLANTISI, 3 KASIM 2026
A+A-
Türkiye–Endonezya İş ve Yatırım Yuvarlak Masa Toplantısı, 3 Kasım 2026

DEİK’ten alınan bilgilendirmede, DEİK/Türkiye–Endonezya İş Konseyi tarafından Endonezya Ticaret Bakan Yardımcısı Dyah Roro Esti Widya Putri’nin katılımıyla 3 Kasım 2026 Salı günü, 10.00–14.00 saatleri arasında InterContinental İstanbul’da Türkiye–Endonezya İş ve Yatırım Yuvarlak Masa Toplantısı düzenleneceği bildirilmiştir. Çeşitli sektörlerden Endonezyalı firmaların yer alacağı toplantıda, katılımcılar ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı bulacaktır.

Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası (KADIN) heyetinin de katılacağı toplantıda, iki ülke arasındaki ticaret ve yatırım fırsatları ele alınacaktır. Etkinlikte finansal teknolojiler, gıda ve içecek, tarım, kimya, mobilya, enerji, altyapı ve danışmanlık başta olmak üzere çeşitli sektörlerden Endonezyalı firma ve kuruluşlar yer alacaktır.

Katılmak isteyen firmaların 30 Ekim 2026 Cuma saat 15.00'e kadar indonesia@deik.org.tr adresine katılım teyidi göndermeleri gerekmektedir.

EK 1: Endonezya Katılımcı Listesi
EK 2: Endonezya Firma Profilleri