Sınırların Ötesinde: Türk İş Dünyasını Körfez Bölgesinde Güçlendirme Etkinliği - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /SINIRLARIN ÖTESİNDE: TÜRK İŞ DÜNYASINI KÖRFEZ BÖLGESİNDE GÜÇLENDİRME ETKİNLİĞİ
SINIRLARIN ÖTESİNDE: TÜRK İŞ DÜNYASINI KÖRFEZ BÖLGESİNDE GÜÇLENDİRME ETKİNLİĞİ
A+A-
Sınırların Ötesinde: Türk İş Dünyasını Körfez Bölgesinde Güçlendirme Etkinliği

DEİK tarafından iletilen bilgilendirmede, DEİK/Türkiye-Katar İş Konseyi, Alternatif Bank ve Commercial Bank of Qatar iş birliğinde, National Bank of Oman (Umman) ve United Arab Bank (BAE)’ın katılımlarıyla “Sınırların Ötesinde: Türk İş Dünyasını Körfez Bölgesinde Güçlendirmek (Beyond Borders: Empowering Turkish Businesses in the GCC)” etkinliği, 1 Ekim 2026 Perşembe günü Peninsula Otel Istanbul’da gerçekleştirileceği aktarılmıştır.

Etkinlik, Türk şirketlerinin Katar başta olmak üzere Körfez ülkelerindeki finansman ve bankacılık imkanlarına erişimini kolaylaştırmasını, bölgedeki ticaret ve yatırım faaliyetlerini desteklenmesini ve Türk iş dünyası ile Körfez finans kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesini amaçlamaktadır.

Alternatif Bank, Commercial Bank of Qatar, National Bank of Oman (Umman) ve United Arab Bank (BAE) temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek oturumlarda, Türk şirketlerinin Körfez pazarlarındaki faaliyetlerini destekleyebilecek finansman imkanları ve bankacılık çözümleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak; bölgedeki yeni iş ve yatırım fırsatları değerlendirilecektir.

Körfez ülkelerinde faaliyet gösteren veya bölgeye açılmayı planlayan ve etkinliğe katılımak isteyen, en geç 28 Eylül 2026 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar bağlantı üzerinden kayıt olmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Ek 1: Davetiye Görseli