İsviçre: G7 Zirvesi Sırasında A1 Yük Taşımacılığı Kısıtlamalarına İlişkin Güncelleme - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /İSVİÇRE: G7 ZİRVESİ SIRASINDA A1 YÜK TAŞIMACILIĞI KISITLAMALARINA İLİŞKİN GÜNCELLEME
İSVİÇRE: G7 ZİRVESİ SIRASINDA A1 YÜK TAŞIMACILIĞI KISITLAMALARINA İLİŞKİN GÜNCELLEME
A+A-
İsviçre: G7 Zirvesi Sırasında A1 Yük Taşımacılığı Kısıtlamalarına İlişkin Güncelleme

IRU’da yayımlanan duyuruya istinaden,

Bir önceki duyurumuza ek olarak , İsviçre Federal Gümrük ve Sınır Güvenliği Dairesi (FOCBS);  Vallorbe (VD) gümrük ofisi hakkında ek açıklama duyurulmuştur.

Vallorbe (VD) gümrük ofisinde, yüklerin İsviçre'den çıkışı için transit belgesi zorunlu hale gelmiştir. Activ uygulamasının kullanılması tavsiye edilmektedir.

Geri kalan önlemler değişmemiş olup: 15 Haziran Pazartesi 00:01'den (CEST) 17 Haziran Çarşamba 23:59'a (CEST) kadar, Bardonnex (GE) gümrük merkezine giden A1 yolu kapalı kalacak ve uluslararası yük taşımacılığı Vallorbe (VD) , Col France (NE) ve Boncourt (JU) gümrük ofislerine yönlendirilecektir. Fransa'dan gelen trafik etkilenmeyecek ve Bardonnex platformunda gümrük işlemleri devam edecektir.

Vallorbe gümrük ofisini kullanan taşıyıcıların, İsviçre'den ayrılırken transit belgesi taşımaları ve Activ uygulamasını kullanmaları tavsiye edilmektedir.

Cenevre kanton polisinin (Fransızca) basın açıklaması ve etkilenen sınır geçiş noktalarının haritası ektedir. Daha fazla  bilgiye buradan ve Activ transit uygulamasından ulaşılabilirsiniz . Cenevre Kantonu tarafından yayınlanan G7 zirvesiyle ilgili daha fazla ayrıntıya ulaşmak için tıklayınız

Üyelerimize önemle duyurulur.