İspanya: Çiftçi Protestoları Hakkında Bilgilendirme - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /İSPANYA: ÇİFTÇİ PROTESTOLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
İSPANYA: ÇİFTÇİ PROTESTOLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
A+A-
İspanya: Çiftçi Protestoları Hakkında Bilgilendirme

IRU'da yayımlanan duyuruya istinaden;

İspanya: Çiftçi Protestoları Hakkında BilgilendirmeASAJA, COAG ve UPA (İspanya'nın en büyük 3 çiftçi grubu), Madrid'in ana taze gıda toptan satış pazarı olan Mercamadrid'in girişlerinde protesto düzenleyecek ve AP-7 ve N-II'de geceye kadar devam etmesi beklenen ablukalar uygulayacaktır.

Tarragona Limanı'nda da ablukalar bulunmaktadır ancak yerel derneklerden alınan bilgilere göre ablukaların bugün kaldırılma olasılığı bulunmaktadır. Çiftçiler ayrıca protesto gösterileri yapmakta (yaya olarak) ve Motril Limanı'na karayolu erişimini engellemektedir.

Ayrıca DGT (Dirección General de Tráfico/Trafik Genel Müdürlüğü), protestolar nedeniyle yolların kapatıldığını bildirmektedir:

- Badajoz'da: Talarrubias'ta 1km'de BA-138'de gecikmeler ve Talavera la Real'in zirvesinde 25. km'de EX-300'de düzensiz trafik vardır. Torre de Miguel Sesmero'da 30.65 km'de N-432, Almendral'da N-435, Montijo'da EX-328 ve Roca de la Sierra'da N-523 yollarında kesintiler bulunmaktadır.

- Cádiz'de: Cortijillos'ta 1113.km'de A7 otoyolunun tamamı kesilmiştir.

- Castellón'da: CV-16 üzerinde San Joan de Moro'nun 8,6 km'sinden itibaren düzensiz trafik vardır.

- Toledo'da: CM-3128'i Madridejos'ta 1 km'den Villacañas'ta 20 km'ye, CM-4133'ü Camuñas'ta 15 km'den Madridejos'ta 7 km'ye, CM-4015'i San Martin de Pusa'nın 29. km'sinden kesilmeler vardır.

- Cáceres'te: La Perala'da 2,07 km'den itibaren CC-321 üzerinde düzensiz trafik vardır.

- Teruel'de: 116. km'de A-26 ve Muniesa'da A-222’de kesintiler vardır.

- Valladolid'de: Traspinedo'da 342. km'de N-122'de düzensiz trafik vardır ve Tudela de Duero'da CL-600'de trafik aynıdır.

- Sevilla'da: Algamitas'ta SE-9223, Navarredonda'da A-451, Villanueva de San Juan'da A-406, Los Palacios y Villafranca'da N-4.

- Granada'da: El Frage'de 97. km'de A-44'e kesinti vardır.

- Girona'da: Pontós-Vilamalla ve Báscara-Vilamuls'ta N-II ve Borrasà'da Tarragona yönünde ve Fransa'ya doğru Vilademuls'ta AP-7. Molló'daki C-38 de kapalı durumdadır.

Kapalı yolların durumu kısa sürede değişebileceğinden veya artabileceğinden güncellemeler için yolların durumunu kontrol etmeniz önerilir:

- DGT: https://infocar.dgt.es/etraffic/

- Transit: https://cit.transit.gencat.cat/cit/AppJava/views/incidents.xhtml

- Trafik: https://www.trafikoa.euskadi.eus/wps/portal/trafico/trafikokoGertakariak

Üyelerimize önemle duyurulur.