Geçiş Belgesi Dağıtım Esasları Yönergesi Toplantısı Gerçekleştirildi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /GEÇİŞ BELGESİ DAĞITIM ESASLARI YÖNERGESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GEÇİŞ BELGESİ DAĞITIM ESASLARI YÖNERGESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
A+A-
Geçiş Belgesi Dağıtım Esasları Yönergesi Toplantısı Gerçekleştirildi

14 Aralık 2023 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü ile çevrim içi ortamda Geçiş Belgesi Dağıtım Esasları Yönergesi Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen toplantıda, dönemsel kullanıma açılan geçiş belgeleri başta olmak üzere, 3.ülke geçiş belgelerinin dağıtım usulleri, cezai müeyyideler, güzergâhlar, geçiş belgelerinin iadeleri gibi sektörümüzü ilgilendiren diğer hususlar detaylıca görüşülmüştür. Ayrıca sektörden gelen talep ve öneriler gündeme getirilip tek tek değerlendirilmiş ve istişare edilmiştir.

Bu vesileyle, göstermiş oldukları çözüm odaklı yaklaşımları ve destekleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza ve tüm sektör paydaşlarımıza sektörümüz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Gerçekleştirilen toplantıya Derneğimizi Temsilen, İcra Kurulu Başkanı Alper Özel, Genel Koordinatör Nejla Albayrak, İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Elif Savrum ve Kadir Çirkin, İcra Kurulu Üyesi Alpdoğan Kahraman, Avrupa Ülkeleri Uzmanı Muhammet Holoğlu ve Uzman Yardımcısı Medine Arslan katılım sağlamıştır.