Birleşik Krallık: Warrington ve Ebbsfleet İç Sınır Tesisleri Kapatılacaktır - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /BİRLEŞİK KRALLIK: WARRİNGTON VE EBBSFLEET İÇ SINIR TESİSLERİ KAPATILACAKTIR
BİRLEŞİK KRALLIK: WARRİNGTON VE EBBSFLEET İÇ SINIR TESİSLERİ KAPATILACAKTIR
A+A-
Birleşik Krallık: Warrington ve Ebbsfleet İç Sınır Tesisleri Kapatılacaktır

IRU’da yayımlanan duyuruya istinaden,

Warrington ve Ebbsfleet Ülke İçi Sınır Tesisleri kapanmaktadır.

Ülke İçi Sınır Tesislerinin kullanımına dair yakın zamanda yapılan bir incelemeyi takiben, Warrington ve Ebbsfleet'teki Ülke İçi Sınır Tesisleri kalıcı olarak kapatılacaktır.

Warrington Ülke İçi Sınır Tesisi (IBF), 13 Kasım 2022 tarihinde saat 23:59'dan itibaren kalıcı olarak kapanacaktır. Kapanışa hazırlık olarak Warrington Ülke İçi Sınır Tesisi, 6 Kasım 2022 Pazar günü saat 23:59'dan itibaren ithalat hareketlerini artık kabul etmeyecektir.

Ebbsfleet Ülke İçi Sınır Tesisi (IBF), 27 Kasım 2022 tarihinde saat 23:59'dan itibaren kalıcı olarak kapanacaktır. Kapanışa hazırlık olarak Ebbsfleet Ülke İçi Sınır Tesisi, 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 23:59'dan itibaren ithalat hareketlerini artık kabul etmeyecektir.

Eğer Birleşik Krallık içine ya da dışına mal taşıyorsanız, hizmetlere aşağıda belirtilen tesislerden erişmeye devam etmeniz gerekmektedir:

• Sevington Ülke İçi Sınır Tesisi, Ashford, TN25 6GE

• Holyhead Ülke İçi Sınır Tesisi, Holyhead, LL65 2YQ

• Dover Western Docks (Dover Batı Rıhtımları), Freight Clearance Centre (Yük Gümrükleme Merkezi), Cruise Terminal 1 (Gemi Terminali 1), Lord Warden Square, Dover CT17 9DH 

• Stop 24 (Durak 24), Folkestone Services, Junction 11 (Kavşak 11), M20 (M20 otoyolu), Hythe, Kent, CT21 4BL

Sevington Ülke İçi Sınır Tesisine canlı hayvanlar ve ADR malları kabul edilmemektedir. Güneydoğu bölgesinde canlı hayvanlar ya da ADR malları ile ilgili gümrük işlemleri gerektiren araçlar için aşağıdakilerden birine gitmeniz gerekmektedir

• Dover Western Docks (Dover Batı Rıhtımları), Freight Clearance Centre (Yük Gümrükleme Merkezi), Cruise Terminal 1 (Gemi Terminali 1), Lord Warden Square, Dover CT17 9DH  • Stop 24 (Durak 24), Folkestone Services, Junction 11 (Kavşak 11), M20 (M20 otoyolu), Hythe, Kent, CT21 4BL

Tesislerin kapanmalarına doğru yaklaşırken, hemen geçerli olmak üzere Sevington ya da Holyhead Ülke İçi Sınır Tesislerini kullanmaya başlanılması önerilmektedir.

Bilgilendirme broşürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize önemle duyurulur.