2024 Yılı Eğitim İhtiyaç Analiz Anketi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /2024 YILI EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZ ANKETİ
2024 YILI EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZ ANKETİ
A+A-
2024 Yılı Eğitim İhtiyaç Analiz Anketi

Bilindiği üzere Derneğimizin, başta şoförlere yönelik Tehlikeli Madde Taşımacılığı (SRC-5) Eğitimleri olmak üzere, SRC-3, ÜDY-3, ODY-3 gibi lojistik sektörüne özel çok sayıda sertifika programı düzenleme yetkisine sahip, İstanbul ve Mersin’de faaliyet gösteren T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı IRU ( Uluslararası Taşımacılar Birliği) kurumlarından onaylı 2 ayrı eğitim merkezi bulunmaktadır.

Bu kapsamda, söz konusu Mesleki Yeterlilik Eğitimlerine ilave olarak; Takograf Kullanımı, AETR Konvansiyonu, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Lojistik Sektörüne Yönelik İnsan Kaynakları Yönetimi, Kriz Anında Stratejik Yönetimin Önemi, Yönetim Becerilerini Geliştirme, Taşımacılık Mevzuatı, Liderlik, Performans Yönetimi, UBAK Konvansiyonu ve Geçiş Belgeleri gibi eğitimlerinin yanısıra çağın gerektirdiği yenilikler ve ihtiyaçlar doğrultusunda üniversite işbirlikleri ve birçok sektör profesyonelleri ile içerik üretmeye devam etmektedir.

UND Eğitim Merkezi olarak Eğitim ihtiyaç analizi yaparak, bireysel ve kurumsal gelişiminize destek sağlamak ve sürekli hale getirmek için, uygulamada karşılaşılan sorunları ve ihtiyaçları tespit etmek, değişim ihtiyacı ve isteğini saptayıp üyelerimize uygun çözüm önerilerini sunmak istiyoruz. Bu bağlamda aşağıdaki Eğitim ihtiyacı belirleme anketimizin doldurulması sizlere özel hizmetler sunabilmemiz adına önemlidir.

Ankete aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
https://form.jotform.com/230891339944971