2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Hakkında Bilgilendirme - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /2024 OLİMPİYAT VE PARALİMPİK OYUNLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
2024 OLİMPİYAT VE PARALİMPİK OYUNLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
A+A-
2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Hakkında Bilgilendirme

IRU’da yayımlanan duyuruya istinaden;

2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları sırasıyla 26 Temmuz - 11 Ağustos ve 28 Ağustos - 8 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Karayolu ve toplu taşımayı önceden planlamak için Fransız hükümeti, Paris Belediyesi, ilgili yerel yetkililer ve organizatör tarafından farklı kılavuzlar ve bilgilendirme sayfaları oluşturulmuştur.

Güvenlik çevreleri:

Motorlu taşıt trafiğini etkileyecek her mekânın çevresine güvenlik çemberleri uygulanacaktır. Her mekân için dört çevre söz konusudur. Bunlar: gri, siyah, kırmızı ve mavidir. Otobüsler ve yük taşıma araçlarına (acil olmayan tehlikeli mallar hariç) mavi çevrede izin verileceğini hatırlatmak isteriz. Kırmızı bölgelerde belirli saatlerde belirli yük taşıyan araçlara izin verilecektir, otobüslere yasak getirilecektir. Kırmızı alanlara erişimde muafiyet talep edilecektir. Kısıtlamalara ilişkin bağlantılar aşağıda mevcuttur:

Yollar üzerindeki etkiyi görmek için harita:

Ulaştırma Bakanlığı, yollar ve toplu taşıma üzerindeki etkileri listeleyen etkileşimli bir harita geliştirmiştir. Harita Fransızca ve İngilizce olarak mevcuttur.

Ek bağlantılar:

Bilgiler şu ana kadar merkezileştirilmediğinden dolayı etkinlikler hakkında ek bilgi almak için lütfen aşağıdaki ek bağlantılara tıklayınız.

Üyelerimize önemle duyurulur.