İngiltere’de Brock Operasyonu Kapsamında Trafik Yönetim Kuralları - Uluslararası Nakliyeciler Derneği
  • ANASAYFA
  • /ÖNEMLİ DUYURULAR
  • /İNGİLTERE’DE BROCK OPERASYONU KAPSAMINDA TRAFİK YÖNETİM KURALLARI
İNGİLTERE’DE BROCK OPERASYONU KAPSAMINDA TRAFİK YÖNETİM KURALLARI
A+A-
İngiltere’de Brock Operasyonu Kapsamında Trafik Yönetim Kuralları

IRU’da yayımlanan duyuruya istinaden,

Operation Brock 11 Temmuz tarihinden itibaren tam olarak uygulanmaktadır. Eurotunnel veya Dover Limanı'na giden tüm yük trafiğinin, M20 otoyolu üzerinde 8. Kavşakta Operation Brock katılmak için işaretleri takip etmesi gerekmektedir.

İşaretlere uymayan, Eurotunnel'e veya Dover Limanı'na giden başka bir rotayı kullanmaya çalışan tüm ağır vasıtalar, 300 sterlinlik bir para cezası riskiyle karşı karşıyadır. Ek olarak polis veya icra memurları tarafından sıranın sonuna gönderilecektir. Bu durum Brenley Kavşağında M2/A2'yi kullanarak M20 otoyolunu atlamaya çalışan araçları içermektedir.

Avrupa yönüne giden yerel yük ve araba sürücüleri de dahil olmak üzere tüm sahil trafiğinin, işaretleri takip etmesi ve M20 otoyolunda Londra'ya bağlı anayolda ters akışa girmek için karşıya geçmeleri gerekmektedir.

Eurotunnel ve Dover Limanı'nı kullanmayı planlayan herkesin seyahatlerini planlamaları ve yola çıkmadan önce seyahat operatörüne danışmaları tavsiye edilir. Ayrıca yolculukları için daha uzun zaman ayırmaları ve gecikme durumunda yanlarında yiyecek ve içecek bulundurmaları tavsiye edilmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.